Már babakorban tudatosan kell nevelni a gyermeket

Nekem még nincs gyermekem, de az egyik barátom mondta egyszer, hogy a gyereket már kis korban arra kell nevelni, hogy cégvezető legyen. Én ezen akkor elmosolyodtam, hiszen egy gyereknek meg kell adni a szabadságot, hogy maga dönthesse el mi szeretne lenni és mivel szeretne foglalkozni. Főleg, hogy a cégalapítás költségei nem alacsonyak. Tehát ahhoz, hogy céget alapítson több millió forint tőkével kell rendelkeznie.

De nagy meglepetésemre, ahogy telt az idő, a fiú valóban nagyon tudatos lett, és az apjának sikerült azt elérnie, amit szeretett volna. Már volt előtte egy szülői példa, hogy a vállalkozás mennyire jó dolog és te oszthatod be az idődet. Legalábbis ő először ezt látta. Utána ahogy felnőtt megtanulta a vállalkozás minden csínját- bínját és eldöntötte, hogy létrehozza a saját vállalkozását.

Ebben segített neki az édesapja tőkével. Viszont, mivel a fiú dolgozott is az iskola mellett, így csak ki kellett egészíteni neki. Az indulást viszont neki egyedül kellett elintéznie. Mivel nem szeretett volna hibázni és biztosra akart menni, ezért úgy döntött, hogy profi kezekbe adja a cégalapítást. Így megkereste a Topcégalapítás csapatát, és nem csak a cégalapítással bízta meg őket, hanem a székhelye ügyeinek az intézésével is. Így a cégalapítást ingyen megkaptam a csapattól.

Minden gördülékenyen és hiba nélkül ment is. A fiú nem szeretett volna a székhelyének az ügyeivel foglalkozni, ezért döntött úgy, hogy ezt a feladatot átadja másnak. Fontosabb dolgokkal szeretett volna foglalkozni, a Topcégalapítás csapatában pedig megbízott és úgy gondolta, hogy a cégalapítás költségei és a cégalapítás után ezt a feladatot is rájuk bízza.

A Topcégalapítás több mint 10 év tapasztalattal rendelkeznek székhelyszolgáltatásban és cégalapításban egyaránt. Ennek is köszönhető, hogy alaposak a munkájukban, pontosan tudják hogyan kell az ilyen feladatokat ellátni. Folyamatosan fejlesztik is magukat, hogy az éppen aktuális szabályoknak megfelelően tudjanak eljárni.

Ebben segítségükre vannak azok az ügyvédi irodák is, akikkel szoros kapcsolatban vannak. Nekik köszönhetően minden helyzetben jogszerűen és törvényszerűen tudnak eljárni. A hatósági szerveket is ők fogadják, így nem kell az otthonodban fogadni őket és így könnyebb elkülöníteni a magánéletet a munkától.

A cégalapítás költségei egyébként pontosan kiszámíthatóak, ha magad mellé veszel egy olyan ügyvédet, akiben megbízol és akivel hosszú távon együtt tudtok működni. A cégalapítás előtt már érdemes lehet felkeresni azt az ügyvédet, akit ezzel a feladattal megszeretnél bízni. Hiszen előre meg kell beszélni, hogy ki lesz az ügyvezető, milyen néven fog futni a vállalkozás, milyen jogcímen lesz megalapítva, milyen tevékenységi körei lesznek, stb. Sok dolgot kell megbeszélni egy ügyvéddel ezért is fontos, hogy jól kijöjjetek egymással. Hiszen a titoktartás fontos náluk, de neked sem mindegy, hogy ki tud a céged kiadásairól.

Ha céget alapítasz, akkor az még mindenképpen fontos lehet, hogy olyan szakemberekkel vedd körbe magad, akik szakmailag kiemelkedőek az adott területen. Fontos, hogy megbízhatóak legyenek és tudjatok együtt dolgozni. Ha ezt megteszed, akkor a siker is garantált lesz. Hiszen nem csak szakmailag lesztek kiemelkedőek, de mindenki a legjobbat fogja nyújtani. Ezzel pedig messzire lehet eljutni. És gondolom ez a cél nálad is, hogy minél nagyobbra és sikeresebbre fejleszd a cégedet idővel. Mert természetesen ehhez idő kell, nem megy egyik napról a másikra. Türelmesnek és kitartónak kell lenni. Viszont a kemény munkának meglesz az eredménye is.

A Topcégalapítás csapatával a közös munka nagyon gördülékenyen tud menni. Úgyhogy ha szükséged van egy kis segítségre akár cégalapítással kapcsolatban vagy a székhelyed ügyeit bíznád másra, akkor bátran keresd őket, nagyon szívesen segítenek.