Légtisztítót a gyerekszobákba!

Múltkor elkísértük bátyámékat a bababoltba, ahova általában járni szoktak. Egészen érdekes élmény volt megfigyelni a sok vásárló kismamát és apukát a gyerekeikkel. Ennél érdekesebb már csak az volt, amikor mellettünk légtisztítóról kezdett beszélgetni két anyuka. – Én a BestMarktról rendeltem légtisztítót, és nagyon bejött nekünk. – szólt az egyikük. Ez bátyám feleségének a fülében persze el is ültette a bogarat, és már másnap légtisztítót néztek, hogy a polleneket kiszűrje a gyerekszobában.

Ha rákerestek a légtisztító webshop kulcsszavakra, akkor előkelő helyen jelenik meg a Bestmarkt oldala, nem is véletlenül. A webáruházon rengeteg féle dolgot lehet kapni, főként számítástechnikai cikkeket és műszaki berendezéseket. A légtisztító webshop több mint 100 terméket jelent náluk, melyek között csomó féle márka van. Láttam én pár tízezer forinttól kezdve több százezres készülékig mindent, de testvéremék valahol a közép-árkategóriában szerettek volna mozogni. Nagyon sokat segít, hogy a Bestmarkt honlapján balra ott van szűrőként az ajánlott szobaméret, így nagyjából tudod, mely termékek jönnek szóba a te lakásodhoz vagy szobádhoz. Mivel unkahúgom szobája viszonylag kicsi, ezért nem kellett bele nagy légtisztítót venni.

Nem tudom, hallottatok-e már róla, de a Beurer nevű márka például egészen jó kis darabokat gyárt, ennek tesóm nézett utána. Nagyjából 40 ezer forint körül találtak is egy szépet, ami ugyan nem volt szempont, de azért az se baj, ha jól mutat a szobában. A légtisztító webshopnál, ha rámentek egy-egy termékre, akkor részletes leírást találtok róluk. Vélemény nem volt még róla az oldalon, de más helyeken egészen jókat lehetett olvasni a típusról. Pont jó volt a szoba méretéhez, 3 fokozata is van, és 99,5%-os szűrési hatékonysággal dolgozik, ami azért valljuk be, elég jó. A többi adat nem sokat mondott nekem, de így is azt tanácsoltam, hogy vegyék meg. Pláne, hogy 36 hónap jótállás van rá, ami máshol kevesebb szokott lenni. Nem is kellett több, megvették a légtisztítót amit személyesen a szaküzletben akartak átvenni, így ugyanis nincs plusz költség a házhozszállítás vagy csomagpontra küldés miatt.

légtisztító webshop

Oda volt írva a rendeléskor, hogy mikor vehetik át várhatóan, ugyanis a légtisztító külső raktáron volt elérhető. Mikor már épp írtam volna (türelmetlenkedve) az ügyfélszolgálatnak, hogy mikor jön a termék, épp akkor kapták a visszajelzést, hogy átvehető. Előző hét szerdán tehát már náluk is volt a gép, melyet azonnal be is üzemeltek, és valóban jól is működik azóta. Ha légtisztító webshop iránt érdeklődtök, akkor tehát én (és tesómék is) tudjuk ajánlani a BestMarktot, ahol egyébként is érdemes kicsit körülnézni, például a szülők nagy örömére még babajátékok is vannak náluk.