Hazaértem a szülésből és nem volt otthon fűtés – fűtésszerelő budapest SOS

Nagyon kellemetlen dolgot kellet megtapasztalnom a szülést követő pár napon belül. Épp, hogy kikerültünk a kórházból, hazaérvén valami gond adódott a kazánunkkal és nem volt otthon fűtés. Egy jégverembe értem haza, a picuri sem volt tőle elragadtatva. Azonnal megkértem a férjemet, hogy minél hamarabb orvosolja a problémát, ő azonban sajnos egyáltalán nem ért a kazán szereléshez. Így ajánlottam a figyelmébe a fűtésszerelő budapest szolgáltatást, melyet a vizgazfutesszerelo24.hu oldalon pillantottam meg. Még pár hete találkoztam az oldalukkal és azonnal szimpatikus volt számomra a csapat. Már a 30 év szakértelem és a 24 órás ügyelet is nagyon vonzó tud lenni, de az, hogy ezt mind még kiegészítik egy 1 órán belüli kiszállással vészhelyzet esetén, külön cseresznyét helyez a tejszínhabra. Nem is késlekedtünk, azonnal hívtuk őket és ők azonnal fel is vették a telefont.

fűtésszerelő budapest
A fűtésszerelő budapest városában is szuper gyorsan kiért hozzánk.

Nagyon kedvesek és készségesek voltak velünk, megnyugtattak, hogy a lehető legrövidebb időn belül kiérnek majd hozzánk. Így is lett, nagyon rövid időn belül már kopogtattak is az ajtónkon. Én szétfagyva nyitottam ajtót, azonban egy kedves mosoly fogadott és biztosított arról, hogy hamarosan jó meleg lesz a lakásban. Reményekkel telve vártam, hogy mi lesz az ítélet a kazán kapcsán, meg lehet-e szerelni vagy cserélni kell. Ez a fantasztikus szakember szerencsére nagyon gyorsan rájött a problémára és ez röpke fél óra alatt meg is javította az elromlott szerkezetünket. Hamarosan meleg is lett a lakásunkban és a kisbabám is megnyugodhatott.

Miért ezt a fűtésszerelő szakembert válasszam Budapest összes mestere közül?

Számtalan érvet fel tudnék sorakoztatni emellett a szuper csapat mellett, de úgy döntöttem, hogy csak a legbeszédesebbeket fogom most Veled megismertetni. Amennyiben pedig érdekelnek a részletek, mindenképpen látogass el a nagyon profin összerakott oldalukra, ahol nagyon szuperül ismertetik az általuk kínált szolgáltatásokat. Minden helyzetre tudnak megoldást kínálni és nagyon gyorsan. Legyen szó duguláselhárításról vagy fűtésszereléssel kapcsolatos bojler vagy kazán javításról ők a Te embereid. Sőt, nem csak javítani, hanem cserélni is tudnak kazánokat, szanitereket és csöveket is. Igen, jól olvastad, ilyen sok mindenben lehet rájuk számítani és még fel sem soroltam mindent, amiben otthon vannak. Elvégre 30 év, az 30 év, még szakértelem terén is!

Nagyon örülök annak, hogy ilyen pozitív élménnyel zárult a nap és el is mentettük a szerelőt a névjegyek közé. Reméljük, hogy a közeljövőben nem lesz rá szükség, de a felújítás kapcsán egészen biztosan keresni fogjuk majd a csapatot, amikor a vízvezeték rendszerünket szeretnénk majd megújítani. Illetve lehet, hogy új kádat is szeretnénk, még annak a beszerelésében is tudnak segíteni. Kész őrület, hogy milyen sokrétű ez a társaság! A legjobb az egészben pedig az, hogy villámgyorsan kiérnek a helyszínre, azonnal válaszolnak a megkeresésre és a munkát is azonnal elkezdik. Nem kell lefutnunk felesleges köröket, nem fognak minket átverni és nem fogják túlárazni a szolgáltatásaikat. Teljes mértékben megbízhatók és becsületesek – bárcsak minden szerelő csapat ilyen lenne!