Babaruha vásárlás közben találtam ki a férjem ajándékát

A legjobb barátnőmnek nemrég született meg az első babája, ezért gondoltam, hogy veszek egy-két babaruhát ajándékba. Egyébként is el akartam menni körülnézni a plázába, mert a férjemnek hamarosan szülinapja lesz. A bababoltban hihetetlenül nagy választék volt, több órát eltöltöttem ott, de végül sikerült kiválasztani három cuki kis ruhácskát. Viszont sajnos mire végeztem a többi üzlet már bezárt, így az ajándék vásárlást el kellett halasztanom. Azonban, amikor mentem ki az épületből megláttam egy egyedi pólókat árusító standot. Ez adott egy klassz ötletet.

Amikor hazaértem rá is keresetem az interneten az egyedi póló nyomtatásra, és így bukkantam rá a Lolmarkt.hu-ra. Pontosabban először a lolmarkt.hu/ferfi-polo linket találtam meg. Már a weboldal is szimpatikus volt, igazán igényesen lett kialakítva. Tetszett a piros-fehér színkombináció, illetve az oldal felépítése. Nem voltak felugró ablakok (ennek különösen örültem), illetve könnyen ki lehetett igazodni rajta. Többféle kategória közül lehet választani, és nagyon sokféle póló minta van. Hozzá is fogtam, hogy átnézzem őket.

Nagyszerű minták, kitűnő minőség

A menüsor felhasználóbarát kialakításának köszönhetően gyorsan megtaláltam a minták témaköreit. Először nem is tudtam, hogy melyiket válasszam, mert annyiféle volt! Végül a filmes téma mellett döntöttem, mert tudom, hogy mennyire szeret filmezni. Hát itt több mint 100 különböző minta volt! Persze végig néztem az összeset, hogy a lehető legjobbat választhassam ki. Miután végignéztem az összes mintát, gondoltam, hogy egy kicsit jobban megismerem a Lolmarkt oldalát és nemcsak a lolmarkt.hu/ferfi-polo aloldalt.

Megtudtam, hogy a Lolmarkt lassan 10 éve működik, és az egyedi pólókon kívül egyedi ajándéktárgyakkal is foglalkoznak. Jelenleg 13 boltjuk van az országban, ami azért nem semmi. Biztosítják, hogy a rendeléseket 1-2 napon belül teljesítik és 20 000 forint fölött ingyenes a szállítás. Viszont, hogyha személyes átvétellel kérem a csomagot, akkor természetesen ingyenes a szállítás, viszont ilyenkor a teljesítési idő megnőhet. Van egy mérettáblázat is a weboldalon, ami roppant hasznosnak bizonyult, amikor a férjemnek válogattam a pólók között. Az is nagyon tetszett a Lolmarkt-nál, hogy vállalják a póló cserét arra az esetre, ha valamiért mégsem lenne jó a póló. Ezt 14 napon belül megteszik, és ráadásul ingyenesen. Azt is leírják az oldalon, hogy hány fokon érdemes mosni a pólókat, hogy ne sérüljenek a minták. Ezenkívül még sok más hasznos információt is közzétettek.

Megtaláltam a tökéletes ajándékot a férjemnek

Nem mondom, hogy a lolmarkt.hu/ferfi-polo oldalon könnyű volt a választás. Legalább tíz olyan mintát találtam elsőre, amelyikről azt gondoltam, hogy tetszene a férjemnek. Végül nagy nehezen leszűkítettem háromra a lehetőségeket, és úgy gondoltam, hogy ez elég lesz a szülinapjára. Kiválasztottam a színt és a méretet, majd az adataim megadása után leadtam a rendelésem. Nagyon izgatott voltam és alig vártam, hogy megérkezzenek a pólók. Úgy voltam vele, hogyha minden rendben lesz akkor máskor is fogok a Lolmarkt-tól rendelni, akár még magamnak is.