Baba-mama is jól jár a Prevenció Patikánál

Már akkora a hasam, hogy a bababoltokat sem bírom sokáig járni. Anyukám és anyósom a végletekig bepörgött, én pedig sokszor csak egy kis nyugalomra vágynék, főleg akkor, amikor fájásaim vannak. De tudom, hogy ez már az utolsó időszak, és igyekszem ezt is kiélvezni a testi nehézségek ellenére. Hivatalosan két hét múlva vagyok kiírva, de mint tudjuk, ez a gyakorlatban sokszor nem így működik. Mindenesetre én azt hiszem, minden lényeges dolog megvan ahhoz, hogy megérkezzen a kislányunk. A férjem azért szokta nekem mondogatni, hogy inkább készüljünk be több dologgal, biztos ami biztos, ne az utolsó pillanatban jusson eszünkbe. Ő ilyen lelkiismeretes és alapos, nekem pedig mint már mondtam, tényleg elegem van a bababoltokból… Ezért is örülök, hogy léteznek online, rendelős alternatívák.

Anyósom ajánlotta figyelmünkbe a prevenciopatika.hu-t, ugyanis itt a gyógyszereken felül számos olyan dolog megtalálható még, ami nem ez a kategória, de ott van a rendes, fizikai formában megtalálható patikákban is. Az egyik ilyen kiemelt szekció a baba-mama termékeké, ahol a legalapvetőbb dolgoktól indulva, mint a pelenka vagy a tápszer, a babaápolási szereken és a cumisüvegeken át egészen a mellszívókig, a kismama vitaminokig és orrjárattisztítókig juthatunk. A szoptatós teák sem maradhatnak el, amiket már most ajánlottak nekem többen is.

Ha tudtam volna, hogy ennyi mindent be lehet szerezni online, akkor biztos nem töltöm az időmet ennyiszer bababoltban. Ami már rögtön, elsőre nagyon tetszett a prevenciopatika.hu-nál, az az volt, hogy egy nagyon esztétikus és modern weboldallal állunk szemben, aminél látszik, hogy az igényes megjelenés mellett a funkcionalitás, a felhasználóbarát kialakítás is fontos szempont volt. Logikusan elkülönülő, könnyen átlátható menüpontok, praktikus szűrési és rendezési feltételek jellemzőek az oldalra, amelyek segítségével gyerekjáték a használata a netezésben tapasztalatlanabbak számára is (én már csak tudom, hiszen anyósom volt az első tesztelő)! Amikor leadtam végre az első rendelést (amiben sok dermokozmetikum és intim higiéniás termék is volt a gyógyhatású készítmények és a baba-mama dolgok mellett), már éreztem, hogy máskor is innen fogok rendelni, sőt, lehet, hogy belépek az exkluzív Prevenció Prémium Klubba is, mert úgy még több kedvezményben részesülök. Ráadásul egészségpénztári kártyával ugyanígy tudok itt fizetni, mint bármelyik hagyományos patikában, és ha akarom, GLS csomagpontra vagy házhoz is tudom rendelni a csomagomat. Hálával tartozom a prevenciopatika.hu megalkotóinak, ugyanis jelentősen megkönnyítik a mindennapjaim! Szerintem ha megszületik a baba, akkor is nagyon jól fog majd jönni, hogy meg tudom rendelni online, amit kell. Szívből ajánlom tehát a céget mindenkinek, aki szívesen lecserélné a fárasztó patikába szaladgálást néhány online tranzakcióra.