A babáknak szerencsére még nem kell aggódniuk a futómű beállítás miatt

Általánosságban elmondható, hogy sok mindent előre megveszek az unokámnak. Már nagyon izgatott vagyok a bababuli és az unokám születése miatt – több mint két hónapja vásárolok a babának, a lányom sokszor rám is szól, hogy most már igazán abbahagyhatnám. Rengeteg ruhát vettem neki a kedvenc bababoltomban, és számos játékot is beszereztem már. Jó lenne már látni, ahogyan majd játszik velük, amikor átjön majd hozzánk “látogatóba”. Bárcsak a karomban foghatnám már az első kis unokámat! Legutóbb, amikor átjött hozzám a lányom, együtt vásároltunk a bababoltban. Segített nekem kiválasztani néhány szép dolgot, ami neki lesz hasznos, valamint a kicsinek is. Találtunk néhány nagyszerű ruházati játékot, amit mindketten imádtunk. Jó móka volt ez a nap a lányommal – és tulajdonképpen az unokámmal -, de néha akadtak nagyon stresszes pillanatok, főleg hogy olyan sokan voltak az üzletben… De nem csak emiatt aggódtam mostanság.

A futómű állítás égetően sürgős volt az öregnek meg nekem, mivel egy autót használunk közösen. Főleg, hogy a szerviz, ahová eddig jártunk, megszűnt, így újat kellett keresnünk. Ekkor ajánlotta a lányom a Méta autószervizt Budapesten, azt mondta, hogy ők már régóta járnak ide, és mindig nagyon meg vannak elégedve a szolgáltatások minőségével és az elvégzett munka minden elemével. Mivel ez nagyon kecsegtetően hangzott, úgy gondoltam, teszek velük én is egy próbát, de előtte kicsit utánuk néztem – biztos ami biztos alapon – az internet segítségével. Természetesen nem csak a futómű állítás, hanem számos másik szolgáltatás szerepel a repertoárjukban, így volt mit feltérképezni a metaautoszerviz.hu oldalon.

Mivel nagyon fontos, hogy milyen kezekbe adjuk hőn szeretett és óvott gépjárművünket, ezért gondoltam, hogy megírom ezt a bejegyzést, hátha másoknak is hasznára lehet a birtokomban levő információ. Nagyon adok az igényes és precíz munkára, és itt egy rossz szavam sem lehet! Azt kaptam, amire számítottam, sőt még annál is többet. Felhívták a figyelmemet olyan problémákra is, amik felett én elsiklottam, de most már így maximálisan nyugodt vagyok, hogy új erőre kapott az autó. Egy életre elköteleződtem a Méta autószerviz mellett, jó látni, hogy ilyen profi munkavégzés valósul meg a szervizükben!

A futómű állítással is szuper munkát végeztek, így én is maximálisan elégedett vagyok a Méta szervizzel, csakúgy, mint a lányom. Ezek után tehát szívből, szeretettel ajánlom mindenkinek, aki egy megbízható szervizt keres – a Méta szerviznél az autókat nagy becsben tartják, és az ügyfelek bizalmát is igyekeznek nem csak elnyerni, hanem meg is tartani. Forduljatok a Méta szervizhez bátran, ha ellenőrzésre, karbantartásra vagy javításra van szükségetek. A szolgáltatások árai pár ezer forinttól indulnak, ezeket bárki áttekintheti a metaautoszerviz.hu/autoszerviz-arak linken. A honlapon belül helyet kapott egy galéria is, ahol a szervizről kívül belül, a munkavégzésről és az eszközökről is található bőven fénykép. Ez egy jó tájékozódási alapként szolgálhat azoknak, akik még nem jártak a Métánál – a fotók maximálisan a valóságot tükrözik, ezt tudom igazolni.