A bababoltnak is szüksége volt egy székhelyre

A székhelyszolgáltató fogalma akkor került először elém, amikor a bababolt megnyitását terveztem. Egy barátomnak meséltem arról, hogy milyen terveim vannak és a székhellyel kapcsolatos aggodalmaimat is kifejeztem. Nem szerettem volna a saját otthonomba bejegyeztetni a vállalkozás székhelyét és azt sem akartam, hogy a boltban legyen, mivel azt a helyiséget csak béreltem és terveim között szerepelt, hogy ha beindul az üzlet, akkor nagyobb helyiségbe költöztetem az üzletet.

A székhelyszolgáltató fogalma tehát ekkor vált igazán fontossá, és ekkor ismerkedtem meg a szekhelyszolgaltatas24.hu-val is. Hogy mit is kínálnak ők? Székhelyszolgáltatást, ami nagyon sokféle dolgot magában foglal. Először is érdemes tudni, hogy Budapesten több helyszínen és az iparűzési adó mentes Újlengyelben is kínálnak szolgáltatásokat.

A székhelyszolgáltatás lényege voltaképp az, hogy az adott helyre van bejelentve a vállalkozásunk székhelye, ide érkeznek egyebek mellett a hivatalos leveleink is. A szekhelyszolgaltatas24.hu pedig vállalja, hogy hivatalos postai meghatalmazással átveszi ezeket a leveleket, beszkenneli, elektronikusan iktatja és számunkra e-mailben megküldi. De ez csak az egyik része a székhelyszolgáltatásnak. A törvényi előírásnak megfelelően a közterületről jól látható helyre elhelyezik a cégtáblánkat is, és ha hatósági ellenőrzésre vagy kényszerintézkedésre kerülne sor, azt is a székhelynek kell tűrnie.

A szekhelyszolgaltatas24.hu több mint tizenegy éves múlttal rendelkezik, egy megbízható, stabil lábakon álló cég, amelyik a törvényi előírásoknak megfelelően, azokkal összhangban végzi tevékenységét. A székhelyszolgáltató fogalma tehát röviden ezt jelenti, és ha valaki megbízható szolgáltatót keres, akkor a válasz a szekhelyszolgaltatas24.hu.